Portefeuille

Onze portefeuille bestaat meer en meer uit duurzame vastgoedprojecten die stuk voor stuk een verhaal vertellen van vooruitgang en verantwoordelijkheid. We zijn trots op onze diverse en aantrekkelijke projecten, die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin ze zich bevinden. Of het nu gaat om woon- of werkruimtes, we streven altijd naar een harmonieus samenspel tussen mens en milieu.

In ontwikkeling

Ridderhof

Winkelcentrum Ridderhof in Alpen a/d Rijn is al vele jaren een prominente bestemming voor inwoners en bezoekers. Het is nu tijd voor een vernieuwde uitstraling en faciliteiten die de winkelervaring van bezoekers verbeteren. De renovatie omvat een modern ontwerp en verbeterde toegankelijkheid, met rolstoelvriendelijke paden en hellingen.

Operaplein Amersfoort

In samenwerkig met de Gemeente Amersfoort, de Alliantie, Aalberts, realiseren wij op het Operaplein in Amersfoort 60 sociale huurwoningen, een Hoogvliet supermarkt en een buurtruimte. Daarbij wordt de omgeving flink vergroend.

Theresiakerk Den Haag

We zetten ons in om historische gebouwen nieuw leven in te blazen door herbestemming, zoals bijvoorbeeld de prachtige transformatie van de Theresiakerk tot een Hoogvliet-supermarkt in Den Haag. Daarnaast worden ook zoveel mogelijk de historische elementen behouden, zoals onder andere de prachtige glas-in-loodramen. 

Gerealiseerd

Woudenberg

In Woudenberg hebben we een prachtige duurzame winkel gerealiseerd. Deze is voorzien van groengevels en een ruim parkeerterrein, met een parkeerdak inclusief droogloop en zonnepanelen. Klanten kunnen de winkel bereiken vanaf het parkeerdak via automatische rolpaden, waardoor ze gemakkelijk met hun winkelwagen kunnen manoeuvreren. De tuin met vijver geeft de winkel een schitterend uitstraling. In de vijver wordt regenwater opgevangen waarmee wij de tuin bewateren.

Den Haag (Scheveningen)

Onze trots in Scheveningen! Op een van de drukste kruispunten hebben we een tweelaagse parkeergarage, een Hoogvliet Supermarkt en 66 zorgwoningen voor Stichting Limor gerealiseerd.  Dit hele project hebben wij aan onze beleggingsportefeuille toegevoegd. Naast het schitterende pand zijn we bijzonder trots op de realisatie van 66 appartementen voor Limor, een stichting die zeer belangrijk werk verricht.

Arnhem

Zonder wrijving geen glans! De opening van de nieuwe supermarkt heeft een significante impact gehad op de wijk Lombok. Na een intensief participatietraject met de buurt hebben we een plan ontwikkeld dat recht doet aan de locatie en alle belanghebbenden in de omgeving. Naast de prachtige Hoogvliet Supermarkt met een handige parkeergarage, zijn we ook trotse eigenaar geworden van een monumentale (horeca)villa en een schitterende hair- en beautysalon met enkele bovenwoningen.

Samenwerken

Ons toegewijde team van professionals is de drijvende kracht achter onze visie. Met een combinatie van expertise, creativiteit en vastberadenheid werken we samen aan het realiseren van duurzame en aantrekkelijke projecten. We geloven in teamwork en het delen van ideeën, en we luisteren graag naar de wensen en behoeften van onze stakeholders. Samen vormen we een hechte gemeenschap die streeft naar een betere toekomst.