Projecten

Menselijke maat
Als onze projecten zich op één punt onderscheiden dan is het de menselijke maat. Projecten van Hoogvliet Beheer zijn herkenbaar, ogen vriendelijk en zijn gemaakt vanuit de belangrijkste partij: de gebruiker. Wij kennen de klant en diens gedrag door-en-door. Hoe anders heeft Hoogvliet zo succesvol kunnen worden?

Alphen aan den Rijn, Julianastraat
Deze ontwikkeling (4.000 m2) in het centrum van Alphen aan den Rijn is in 2001 gebouwd. Naast een Hoogvliet supermarkt van 2.300 m2 verhuren wij hier 1.700 m2, verdeeld over 6 winkelunits. Er is zowel maaiveldparkeren als een parkeerdek met 55 parkeerplaatsen.

’s Gravenzande, van Geeststraat
Op een locatie vlakbij het centrum bevindt zich deze Hoogvliet supermarkt van 2.600 m2 De eigen ontwikkeling is in 2006 opgeleverd. Er is volop parkeren, zowel op maaiveld als op een ruim bemeten, eigen parkeerdek met 72 parkeerplaatsen. Al het parkeren is gratis. Het project bestaat verder uit een drietal appartementen, elk over 2 woonlagen. Bijzonder aan deze ontwikkeling is de volledig inpandige bevoorradingshof.

Zoetermeer, Juliana van Stolberglaan
In de wijk Vijverhoek hebben wij in 2013 door verplaatsing van de bestaande Hoogvliet supermarkt een uitbreiding gerealiseerd van 800 m2 naar 1.800 m2. Het gratis parkeren op maaiveld is gebracht op 120 plaatsen.

Gouda, Nieuwe Gouwe O.Z.
In 2010 is deze mooie, eigen ontwikkeling opgeleverd. Het project bestaat uit een Hoogvliet supermarkt van 2.200 m2 met 130 gratis parkeerplaatsen, waarvan 80 op een overzichtelijk en ruim bemeten parkeerdek. Daarnaast hebben wij nog eens 1.300 m2 kantoorruimte ontwikkeld. Dit project is een verplaatsing van een kleine buurtsupermarkt naar een ruimere locatie aan de hoofdinfrastructuur. Hiermee is het verkooppunt van buurtverzorgend naar stadsverzorgend opgewaardeerd.

Monster, Molenstraat
Ook in 2010 is in de Zuid-Hollandse plaats Monster deze Hoogvliet supermarkt van 2.800 m2 heropend. Het betrof een flinke uitbreiding van een bestaande vestiging. Zowel gratis parkeren op maaiveld als een eigen, ruim bemeten parkeergarage van 90 plaatsen staan de klanten ter beschikking. De vergroting van de supermarkt maakte de realisatie van 17 appartementen mogelijk. Het geheel hebben wij zelfstandig ontwikkeld. Samen met nog eens 2.000 m2 winkelruimte, die verhuurd is aan onder andere Jumbo, maakt het onderdeel uit van onze vastgoedportefeuille.

Alphen aan den Rijn, Provinciepassage
In 2005 is het wijkwinkelcentrum in Kerk & Zanen door ons volledig in eigendom verworven. Het betreft 5.200 m2 winkelruimte, met een Hoogvliet supermarkt van 2.300 m2. Er wordt geparkeerd in een éénlaagse garage met 140 plaatsen. De 20 winkelunits worden door ons verhuurd aan onder andere Etos, Kruidvat en Bruna.

Vijfhuizen, Vijfhuizerweg
In deze kleine kern in de gemeente Haarlemmermeer hebben wij in 2008 dit project opgeleverd. Het voegt zich uitstekend in de omgeving. Vanzelfsprekend maakt een Hoogvliet supermarkt (1.600 m2) er deel van uit. Als onderdeel van de ontwikkeling is ook een tweetal semi-grondgebonden woningen gerealiseerd. Parkeren (80 plaatsen) vindt in zijn geheel op maaiveld plaats. Zowel de supermarkt als het parkeren zijn eigendom van Hoogvliet Beheer.

Ede, Maanderweg-Telefoonweg
Aan de rand van het kernwinkelgebied van Ede hebben wij in 2012 in een samenwerkingsverband een omvangrijk project ontwikkeld. Het betreft 3.300 m2 winkelruimte, waarvan Hoogvliet Supermarkt 2.500 m2 voor zijn rekening neemt. De overige 800 m2 winkelruimte wordt verhuurd. Een parkeergarage (225 plaatsen) en 47 appartementen maakten ook onderdeel uit van de ontwikkeling.

Boskoop, Burgemeester Colijnstraat
In 2008 hebben we dit eigen project voltooid. Een belangrijk onderdeel vormde de vergroting van de bestaande Hoogvliet supermarkt tot 1.300 m2. Het complex, gelegen in het centrum van Boskoop, bestaat verder nog uit 30 woningen (zowel stadswoningen als appartementen), een éénlaagse parkeergarage met 70 plaatsen en 1.300 m2 winkelruimte. De winkels zijn verhuurd.

Voorburg, Herenstraat
De Herenstraat is Voorburg is van bijzondere historische waarde en behoort tot beschermd stads- en dorpsgebied. In dit kwetsbare gebied is de Hoogvliet supermarkt in 2008 met 500m2 uitgebreid. In samenwerking met de Stichting Mooi Voorburg is op basis van historisch onderzoek de karakteristieke bruine “De Gruyter” gevel teruggebouwd in een blauwe Hoogvliet gevel. Hoogvliet is daarmee een prachtige parel in het beschermd stads- en dorpsgebied geworden.

Berkel & Rodenrijs, Kerksingel
Deze ontwikkeling (3.550 m2) in het centrum van Berkel & Rodenrijs is in 2014 gerealiseerd i.s.m. Kavel Vastgoed. Naast een Hoogvliet supermarkt van 2.156 m2 verhuren wij hier ook aan Aldi, Blue Wave Solange (kleding) en Hallo Hamburger (food). Boven de winkellaag bevinden zich 24 appartementen welke aan particulieren zijn verkocht. Er is zowel maaiveldparkeren als een parkeerdek t.b.v. de appartementen met 63 parkeerplaatsen.

Den Haag, Badhuisstraat
Door ontwikkelsamenwerking met Vastgoedgilde zal in Scheveningen in 2017 een mooi project worden opgeleverd op de voormalige postkantoorlocatie. Boven de toekomstige Hoogvliet supermarkt van 1.700 m2 worden 68 zorg-gerelateerde appartementen gebouwd welke zijn verhuurd aan Limor. Er kunnen 92 auto’s parkeren in de 2-laagse parkeergarage onder dit project. De bouw van het totaal is een uitdaging omdat er op een relatief klein oppervlakte gewerkt moet worden.

Zoetermeer, Cadenza
Synchroon ontwikkelt in het stadshart van Zoetermeer het project Cadenza. Naast woningen, een parkeergarage voor 115 auto’s en andere bedrijfsruimten wordt een winkel voor Hoogvliet van 2.500 m2 m2 gerealiseerd. De oplevering wordt begin 2017 verwacht.

Leiden, Kooiplein
Kooiplein Leiden CV ontwikkelt in Leiden het project Kooiplein. Naast andere bedrijfsruimten wordt een winkel voor Hoogvliet van 2.000 m2 gerealiseerd. De oplevering wordt eind 2016/begin 2017 verwacht.

Veenendaal, Brouwersgracht
Hoogvliet Beheer koopt in het plan Brouwerspoort Veenendaal circa 5.860 m2 winkelruimte en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen. Van deze winkelruimte zal ca. 2.900 m2 in gebruik worden genomen door Hoogvliet Supermarkten. Voor de overige winkelruimte wordt nog een nadere invulling gezocht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CMC Bedrijfsmakelaars in Veenendaal: 0318-501000.