Ontwikkeling

Hoogvliet Beheer is uitstekend in staat om zelf vastgoedprojecten te ontwikkelen. Inmiddels hebben wij al een aardige “track-record” opgebouwd. Ontwikkelen is voor ons een middel en geen doel op zich. Het is een middel om nieuwe locaties voor Hoogvliet Super te verwerven én een middel om onze portefeuille te laten groeien. Dat is ons belang. Hoogvliet Beheer stelt zich nadrukkelijk open voor samenwerking met partners in het realiseren van haar doelstellingen. Dit doen wij omdat wij ons ervan bewust zijn waar de grenzen liggen van onze kennis en kunde. Anderzijds omdat wij ervan overtuigd zijn dat het werken aan een gezamenlijk belang vanuit verschillende invalshoeken de mooiste resultaten oplevert.

Retail- én vastgoedkennis
Onze brede retail- en vastgoedkennis gebruiken wij in onze projecten. Wij hebben kennis van zaken als het gaat om het beheren van winkelcentra, woningen en parkeervoorzieningen. Inmiddels weet ook de markt ons op dit punt te vinden en regelmatig worden wij gevraagd onze visie te geven op nieuwe winkel-ontwikkelingen. Wat is de beste routing? Hoe moet het parkeren georiënteerd zijn? Welke branchering is hier het meest kansrijk? Het zijn vragen waar wij goed raad mee weten.

Duurzaamheid
In onze projecten passen wij de kennis toe, die wij opdoen als gebruiker én eigenaar-beheerder van winkels, woningen en parkeren. Dan krijg je vastgoed dat tegen een stootje kan en zich in de loop der jaren bewijst. Dat zien wij als letterlijke duurzaamheid. Wij passen in onze ontwikkelingen zo veel mogelijk milieubewuste en energiebesparende oplossingen toe. Dat zien wij als een vanzelfsprekendheid van ons maatschappelijk verantwoord ondernemen.