Formule

Hoogvliet supermarkten:
Bewezen de goedkoopste! De goedkoopste? Dat zegt bijna iedereen, maar Hoogvliet maakt het waar. Onderzoek van de Consumentenbond toont dit keer op keer aan.

Uitgebreid assortiment
Hoogvliet heeft een compleet assortiment van zo’n 15.000 artikelen, dat is ruim 10 keer zo veel als hard discounters. De combinatie van lage prijzen, een hoge servicegraad én een zeer compleet aanbod maakt Hoogvliet tot een unieke formule. Veel kwaliteit tegen de laagste prijs.

Aantrekkingskracht
Voor de wereld van het vastgoed betekent dit dat Hoogvliet als geen ander in staat is om klanten blijvend te binden. De klantentrouw is groot bij Hoogvliet. Een winkelcentrum met een Hoogvliet supermarkt kent een sterke en constante aantrekkingskracht en daarvan profiteren ook de speciaalzaken en dagwinkels.

Groeiend marktaandeel
Hoogvliet is een gezond groeiende, onderscheidende formule met inmiddels ruim 60 vestigingen. Hoogvliet is een volledig filiaalbedrijf. In het deel van ons land waar Hoogvliet actief is -het westen en midden- woont bijna 70% van onze bevolking. Het is de ambitie van Hoogvliet om het marktaandeel in dit aantrekkelijke en dichtbevolkte gebied te vergroten. Zo kunnen meer mensen profiteren van het voordeel van de onderscheidende Hoogvlietformule. De formule van Hoogvliet is gefundeerd op 5 pijlers: Goedkoop Kwaliteit Vriendelijk Gemak Verantwoord

Innovatief
Winkelen bij Hoogvliet gaat gemakkelijk en snel. Als eerste supermarktketen in Nederland heeft Hoogvliet zelfscanning breed geïntroduceerd. Geen lange wachttijden bij de kassa meer: de klant heeft ook de keuze uit zelfscanning om efficiënt en gemakkelijk zelf af te rekenen. Bij Hoogvliet tref je geen rondslingerende kassabonnen aan. Met zegels achterop de kassabon kan de klant sparen voor gratis producten.

Online - Klik & Klaar
Sinds november 2013 kan de klant bij Hoogvliet ook online boodschappen doen en bij een zelf gekozen afhaalpunt op een zelf gekozen afhaaltijd afhalen.

Bewust en verantwoord
Hoogvliet heeft voor al haar winkels, distributiecentra en kantoren het Groencertificaat. De Groene Elektriciteit is voor 100% opgewekt uit hernieuwbare bronnen. Bij de opwekking van Groene Elektriciteit worden geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt en komen nauwelijks vervuilende stoffen vrij. In de winkels biedt Hoogvliet de klant volop keuze uit biologische en fair trade producten. Ook zijn er milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Zo kan de klant op de groente- en fruitafdeling gebruik maken van papieren zakken voor de producten. Papieren of juten draagtassen zijn voor de klant beschikbaar om de boodschappen mee naar huis te nemen. Ook recycling vormt een speerpunt. Bij iedere Hoogvliet supermarkt kunnen oude spullen, zoals glas, plastic, batterijen, gebruikte kleding of frituurvet ingeleverd worden voor hergebruik. Alles wordt vervolgens milieuvriendelijk verwerkt. Hoogvliet draagt zo een steentje bij aan maximale afvalscheiding en afvalverwerking, bewust en verantwoord.